BFT E5 BT A18 – Ηλεκτρομηχανικό αρθρωτό μπράτσο ανοιγόμενης πόρτας εώς 100kg

40 Views

– Τάση κινητήρα: 24V
– Μέγ. πλάτος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 1.8m
– Μέγ. βάρος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 100kg
– Μέγιστη γωνία: 90 °
 Χρόνος χειρισμού: 14 s

Αναστρέψιμο συμπαγές ηλεκτρομηχανικό σύστημα χειρισμού οχημάτων μικρού μεγέθους που μπορεί να εγκατασταθεί σε κολωνάκια ή στύλους πλάτους μόλις 80 mm Εφαρμογή για αυλόπορτες οχημάτων πλάτους έως 1,8 m και βάρους έως 100 kg Σύστημα χειρισμού με κύριο μοχλό, στον οποίο προστίθεται ο αρθρωτός βραχίονας ή ο μακρύς συρόμενος μοχλός (αξεσουάρ)

 

Τεχνολογία

 

  • Πλατφόρμα U-Link: Με τη χρήση της μονάδας ελέγχου Thalia, το σύστημα χειρισμού E5 BT A είναι συμβατό με το πρωτόκολλο επικοινωνίας U-Link, την αποκλειστική πλατφόρμα συνδεσιμότητας της Bft.

  • Δυναμική παρακολούθηση διαδρομής D-Track: έξυπνο σύστημα διαχείρισης ροπής που ενημερώνει συνεχώς το επίπεδο ροπής πύλης, βελτιώνοντας την ασφάλεια του ελιγμού ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία ή τον βαθμό φθοράς του συστήματος.

  • Κωδικοποιητής απόλυτης θέσης: κωδικοποιητής απόλυτης θέσης σημαίνει ότι το E5 BT A αναγνωρίζει τη θέση της πύλης οποιαδήποτε στιγμή και διαχειρίζεται τη φάση επιβράδυνσης κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο με απόλυτη ακρίβεια.

  • Εύκολη εγκατάσταση: το στήριγμα στερέωσης στον στύλο ή το κολωνάκι παρέχει πιο απλή εγκατάσταση. Η μονάδα ελέγχου Thalia έχει τυποποιημένα μπλοκ ακροδεκτών με χρώματα που απλοποιούν την αναγνώριση των εξόδων / εισόδων. Τα αφαιρούμενα μπλοκ ακροδεκτών διευκολύνουν τη διαδικασία της καλωδίωσης. Εξαιρετικά εύκολη ρύθμιση των διακοπτών ορίου κλεισίματος και ανοίγματος.

  • Ταχύτητα: Το E5 BT A12 χρειάζεται μόνο 4,5 έως 6,5 δευτερόλεπτα (ελιγμός 90 ° συμπεριλαμβανομένου της επιβράδυνσης) για να ανοίξει, με βάση το βάρος και τις διαστάσεις του φύλλου.

  • Push&Go: Όταν ενεργοποιείται, η λειτουργία Push & Go επιτρέπει το πλήρες άνοιγμα της πύλης όταν ωθείται χειροκίνητα.

  • Τοποθεσίες με πολλές κατοικίες ή εμπορικά καταστήματα: Το E5 BT A12 είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις σε πολυκατοικίες ή δημόσια κτήρια, καθώς διαθέτει χαρακτηριστικά όπως το άνοιγμα εξ αποστάσεως μέσα από το κτήριο και η δυνατότητα ρύθμισης της πύλης ώστε να κλείνει αυτόματα μετά το άνοιγμα, αποτρέποντας το ενδεχόμενο να παραμείνει ανοικτή.

  • 24v: Μια ασφαλής και αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας Η τεχνολογία 24V της Bft διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση με μια υψηλής ακρίβειας ρύθμιση επιβράδυνσης στο κλείσιμο και στο άνοιγμα. Η ασφάλεια αποτελεί μια άλλη βασική πτυχή, με τη διασφάλιση του άμεσου σταματήματος και της αναστροφής κίνησης σε περίπτωση παρουσίας εμποδίων. Η απόδοση της τεχνολογίας αποτελεί μια εγγύηση της αξιοπιστίας του προϊόντος.
  • er ready: Το νέο σύστημα κωδικοποίησης για άμεση αντιγραφή (κλωνοποίηση) τηλεχειριστηρίων Βασιζόμενο στην τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, αυτό το σύστημα επιτρέπει την αντιγραφή (κλωνοποίηση) οποιουδήποτε τηλεχειριστηρίου MITTO σε ένα τηλεχειριστήριο MITTO REPLAY. Στην πράξη, το πρώτο τηλεχειριστήριο “μαθαίνει” στο δεύτερο τηλεχειριστήριο τον σωστό κωδικό ο οποίος αποθηκεύεται αυτόματα στον δέκτη την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται. Όλα συμβαίνουν στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στη χρήση του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης με μεταβαλλόμενο κωδικό.
  • ee link: Για γρήγορο και ασφαλή προγραμματισμό. Το EELINK είναι ένα σύστημα που έχει αναπτυχθεί από την BFT και το οποίο, μέσω σύνδεσης με προγραμματιστές χειρός (Unipro, Uniradio και Proxima), επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων από συστήματα αυτοματισμού προς υπολογιστές και το αντίστροφο. Έτσι, το EEdbase ή U-base, οι βάσεις δεδομένων με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα εγκατεστημένα συστήματα, είναι συνεχώς ενημερωμένα. Χάρη σε αυτό το λογισμικό, είναι εφικτή η συσχέτιση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων με το κάθε σύστημα: διεύθυνση και στοιχεία κατόχου, όνομα του τεχνικού συντήρησης, ονόματα των κατόχων τηλεχειριστηρίων, κ.λπ. Με το EElink, απλώς πατάτε λίγα κουμπιά και διαχειρίζεστε εύκολα τη βασική ή προληπτική συντήρηση για τον κάθε πελάτη. Ακόμη και διαδικασίες που κάποτε ήταν περίπλοκες, τώρα γίνονται πιο εύκολες: για παράδειγμα, η εκ νέου διαμόρφωση της μονάδας ελέγχου ή του ασύρματου δέκτη σε περίπτωση αντικατάστασης ή εγκατάστασης ενός πίνακα ελέγχου, ξεκινώντας από μια τυπική ή προσαρμοσμένη διαμόρφωση.

 

Εγγύηση

2 έτη εγγύηση Προμηθευτή

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “BFT E5 BT A18 – Ηλεκτρομηχανικό αρθρωτό μπράτσο ανοιγόμενης πόρτας εώς 100kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top