BFT ATHOS AC A40 (Premium Kit) – Ηλεκτρομηχανικά Μπράτσα Ανοιγόμενης Πόρτας

Κωδικός προϊόντος: ATHOSAC-A40-Kit

– Τάση κινητήρα: 230V
– Μέγ. πλάτος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 4m
– Μέγ. βάρος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 400kg
– Μέγιστη γωνία: 116 °
 Χρόνος χειρισμού: 16 s

638.39

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

0 People watching this product now!

Άμεση αποστολή

για παραγγελίες έως τις 14:00

Τεχνική Υποστήριξη

μέσω τηλεφώνου

Συνεργείο τοποθέτησης

σε όλη την Αττική

Περιγραφή

Ηλεκτρομηχανικά μπράτσα ανοιγόμενης πόρτας, μοντέλο ATHOS AC A40 για πόρτες πλάτους έως 4.0m & βάρους έως 400Kg με ηλεκτρική κλειδαριά ή για πόρτες πλάτους έως 2.0m & βάρους έως 400Kg χωρίς ηλεκτρική κλειδαριά. Ταχύτητα ανοίγματος μηχανισμού 16.0sec & max γωνιά ανοίγματος 110 °. Είναι το μόνο στη κατηγορία του που έχει μπρούτζινα εσωτερικά γρανάζια για αντοχή στον χρόνο και σε δύσκολες καταστάσεις.  O μηχανισμός όταν βρει εμπόδιο κατά την λειτουργία του σταματάει για να μην γίνει ατύχημα. Έχει σύστημα λειτουργίας απαλού σταματήματος στο τέλος της διαδρομής και είναι εντελώς αθόρυβος.  Ο πίνακας έχει επιλογή για χρήση μόνο του ενός φύλλου για διέλευση πεζών και αυτόματο κλείσιμο. Οι προδιαγραφές του μηχανισμού είναι για οικιακή χρήση σε πόρτες με σωστή χειροκίνητη λειτουργία.  Ο μηχανισμός κατέχει υψηλή τεχνολογία, προσδίδει μέγιστη ασφάλεια, ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μηχανισμούς για ανοιγόμενες πόρτες στην ευρωπαϊκή αγορά. Περιέχονται ελληνικές οδηγίες χρήσης.

 

Τεχνολογία

 

  • Συμπαγής σχεδίαση: το Athos είναι σχεδιασμένο να εξοικονομεί χώρο και επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία στην εγκατάσταση, καθώς μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε εσοχή.
  • Μέγιστη άνεση: το μοτέρ Athos ανοίγει σε μόλις 14 δευτ. (90° μοντ. AC A25) ή 16 δευτ. (90° μοντ. AC A40).
  • Εύκολη εγκατάσταση: τα μπροστινά και πίσω στηρίγματα είναι ευθυγραμμισμένα έτσι ώστε η εγκατάσταση να γίνει εύκολα και γρήγορα.
  • Ισχύς και ανθεκτικότητα: χάρη στην κατασκευή από χυτά κελύφη αλουμινίου και στα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το σύστημα μετάδοσης με ατέρμονα κοχλία και η μπρούντζινη στεφάνη, το Athos εξασφαλίζει μέγιστη ισχύ, αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • eeLink: Για γρήγορο και ασφαλή προγραμματισμό. Το EELINK είναι ένα σύστημα που έχει αναπτυχθεί από την BFT και το οποίο, μέσω σύνδεσης με προγραμματιστές χειρός (Unipro, Uniradio και Proxima), επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων από συστήματα αυτοματισμού προς υπολογιστές και το αντίστροφο. Έτσι, το EEdbase ή U-base, οι βάσεις δεδομένων με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα εγκατεστημένα συστήματα, είναι συνεχώς ενημερωμένα. Χάρη σε αυτό το λογισμικό, είναι εφικτή η συσχέτιση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων με το κάθε σύστημα: διεύθυνση και στοιχεία κατόχου, όνομα του τεχνικού συντήρησης, ονόματα των κατόχων τηλεχειριστηρίων, κ.λπ. Με το EElink, απλώς πατάτε λίγα κουμπιά και διαχειρίζεστε εύκολα τη βασική ή προληπτική συντήρηση για τον κάθε πελάτη. Ακόμη και διαδικασίες που κάποτε ήταν περίπλοκες, τώρα γίνονται πιο εύκολες: για παράδειγμα, η εκ νέου διαμόρφωση της μονάδας ελέγχου ή του ασύρματου δέκτη σε περίπτωση αντικατάστασης ή εγκατάστασης ενός πίνακα ελέγχου, ξεκινώντας από μια τυπική ή προσαρμοσμένη διαμόρφωση.
  • erReady: Το νέο σύστημα κωδικοποίησης για άμεση αντιγραφή (κλωνοποίηση) τηλεχειριστηρίων Βασιζόμενο στην τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, αυτό το σύστημα επιτρέπει την αντιγραφή (κλωνοποίηση) οποιουδήποτε τηλεχειριστηρίου MITTO σε ένα τηλεχειριστήριο MITTO REPLAY. Στην πράξη, το πρώτο τηλεχειριστήριο “μαθαίνει” στο δεύτερο τηλεχειριστήριο τον σωστό κωδικό ο οποίος αποθηκεύεται αυτόματα στον δέκτη την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται. Όλα συμβαίνουν στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στη χρήση του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης με μεταβαλλόμενο κωδικό.
  • Κυλιόμενου Κωδικού: Για ασφαλή μετάδοση. Οι πομποί BFT χρησιμοποιούν ένα σύστημα κωδικοποίησης Rolling Code που διαχειρίζεται με απόλυτη ασφάλεια τις εντολές και αποτρέπει κάθε είδους εξωτερική παραβίαση. Με το πάτημα ενός πλήκτρου στον πομπό, αποστέλλεται στην κεντρική μονάδα ελέγχου ένας διαφορετικός πάντα κωδικός που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο από το δέκτη και να γίνει αποδεκτός μόνο μία φορά. Ο αλγόριθμος που εφαρμόζεται αποτρέπει, συνεπώς, την αναπαραγωγή του κωδικού.

 

Η εγκατάσταση του μηχανισμού είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες ή γνώσεις. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 14 kg