BFT ATHOS AC A40 AL (σκέτο για αντικατάσταση) – Αριστερό Μπράτσο για ανοιγόμενες αυλόπορτες έως 400 kg

Κωδικός προϊόντος: ATHOSAC-A40-left

– Τάση κινητήρα: 230V
– Μέγ. πλάτος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 4m
– Μέγ. βάρος πόρτας/φύλλου αυλόπορτας: 400kg
– Μέγιστη γωνία: 110 °
 Χρόνος χειρισμού: 16 s

309.93

0 People watching this product now!

Άμεση αποστολή

για παραγγελίες έως τις 14:00

Τεχνική Υποστήριξη

μέσω τηλεφώνου

Συνεργείο τοποθέτησης

σε όλη την Αττική

Περιγραφή

Το BFT ATHOS AC A40 AL είναι ένας ηλεκτρομηχανός μηχανισμός ανοιγόμενης πόρτας 230V, σχεδιασμένος για ημι-εντατική χρήση. Είναι κατάλληλος για ανοιγόμενα φύλλα γκαραζόπορτας πλάτους έως 4 μέτρα και βάρους έως 400 κιλά. Η μέγιστη γωνία ανοίγματος είναι περίπου 110°. Το μοτέρ επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο με υψηλή ταχύτητα και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Το μοτέρ έχει ωφέλιμη διαδρομή 400 mm και χρόνο ελιγμού 16 s. Σύστημα ασφάλισης: Μηχανικό κλείσιμο.

Τεχνολογία

 

  • Συμπαγής σχεδίαση: το Athos είναι σχεδιασμένο να εξοικονομεί χώρο και επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία στην εγκατάσταση, καθώς μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και σε εσοχή.
  • Μέγιστη άνεση: το μοτέρ Athos ανοίγει σε μόλις 14 δευτ. (90° μοντ. AC A25) ή 16 δευτ. (90° μοντ. AC A40).
  • Εύκολη εγκατάσταση: τα μπροστινά και πίσω στηρίγματα είναι ευθυγραμμισμένα έτσι ώστε η εγκατάσταση να γίνει εύκολα και γρήγορα.
  • Ισχύς και ανθεκτικότητα: χάρη στην κατασκευή από χυτά κελύφη αλουμινίου και στα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το σύστημα μετάδοσης με ατέρμονα κοχλία και η μπρούντζινη στεφάνη, το Athos εξασφαλίζει μέγιστη ισχύ, αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • eeLink: Για γρήγορο και ασφαλή προγραμματισμό. Το EELINK είναι ένα σύστημα που έχει αναπτυχθεί από την BFT και το οποίο, μέσω σύνδεσης με προγραμματιστές χειρός (Unipro, Uniradio και Proxima), επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων από συστήματα αυτοματισμού προς υπολογιστές και το αντίστροφο. Έτσι, το EEdbase ή U-base, οι βάσεις δεδομένων με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα εγκατεστημένα συστήματα, είναι συνεχώς ενημερωμένα. Χάρη σε αυτό το λογισμικό, είναι εφικτή η συσχέτιση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων με το κάθε σύστημα: διεύθυνση και στοιχεία κατόχου, όνομα του τεχνικού συντήρησης, ονόματα των κατόχων τηλεχειριστηρίων, κ.λπ. Με το EElink, απλώς πατάτε λίγα κουμπιά και διαχειρίζεστε εύκολα τη βασική ή προληπτική συντήρηση για τον κάθε πελάτη. Ακόμη και διαδικασίες που κάποτε ήταν περίπλοκες, τώρα γίνονται πιο εύκολες: για παράδειγμα, η εκ νέου διαμόρφωση της μονάδας ελέγχου ή του ασύρματου δέκτη σε περίπτωση αντικατάστασης ή εγκατάστασης ενός πίνακα ελέγχου, ξεκινώντας από μια τυπική ή προσαρμοσμένη διαμόρφωση.
  • erReady: Το νέο σύστημα κωδικοποίησης για άμεση αντιγραφή (κλωνοποίηση) τηλεχειριστηρίων Βασιζόμενο στην τεχνολογία μικροεπεξεργαστή, αυτό το σύστημα επιτρέπει την αντιγραφή (κλωνοποίηση) οποιουδήποτε τηλεχειριστηρίου MITTO σε ένα τηλεχειριστήριο MITTO REPLAY. Στην πράξη, το πρώτο τηλεχειριστήριο “μαθαίνει” στο δεύτερο τηλεχειριστήριο τον σωστό κωδικό ο οποίος αποθηκεύεται αυτόματα στον δέκτη την πρώτη φορά που χρησιμοποιείται. Όλα συμβαίνουν στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας χάρη στη χρήση του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης με μεταβαλλόμενο κωδικό.
  • Κυλιόμενου Κωδικού: Για ασφαλή μετάδοση. Οι πομποί BFT χρησιμοποιούν ένα σύστημα κωδικοποίησης Rolling Code που διαχειρίζεται με απόλυτη ασφάλεια τις εντολές και αποτρέπει κάθε είδους εξωτερική παραβίαση. Με το πάτημα ενός πλήκτρου στον πομπό, αποστέλλεται στην κεντρική μονάδα ελέγχου ένας διαφορετικός πάντα κωδικός που μπορεί να αναγνωριστεί μόνο από το δέκτη και να γίνει αποδεκτός μόνο μία φορά. Ο αλγόριθμος που εφαρμόζεται αποτρέπει, συνεπώς, την αναπαραγωγή του κωδικού.

 

Η εγκατάσταση του μηχανισμού είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες ή γνώσεις. Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την εγκατάσταση